A 7-es úton lehet biciklivel közlekedni?
És a rendőrök milyen gyakran szokták ellenőrizni a 7-es utat?
Te már jártál arra biciklivel?
Autóval jártam pár éve rendszeresen de nemsűrűn láttam rendőrt. Néha jött szemből 1-1, azt viszont nemtudom hogy megálltak volna -e ha látnak egy bringást.
Közúti ellenőrzéssel csak éjjel találkoztam.
Pár hete toltam végig, hétvégén egyáltalán nem vészes, Budapesten a 6-7-es közös szakaszon van bringatilos, ha jól emlékszem, pedig ott sem szűkebb az út, mint az összes többi részén, sőt :) Budapesten kívül talán csak 1 helyen futottam bringatilosba úgy, hogy nem volt bringaút, ott is csak pár száz méterig. Forgalom alig, az M7 elviszi a legnagyobb részét. Szerintem egy átlagos nap Budapesten több kamion előz meg, mint a 7-esen töltött 6 óra alatt (100 km=10 óra? Talán ha nagyon rossz formában vagy:))
Durva emelkedők sincsenek rajta, talán egy, Martonvásár előtt/után, itt kétsávosítva is van az út a kaptató oldalon. A Velencei-tavat érdemes a Velence-Pákozd irányba kerülni, rövidebb.
Másik lehetőség: Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Etyek, Alcsútdoboz, Vértesacsa, Lovasberény, Székesfehérvár, utána meg úticéltól függően választhatsz. Ez némi kerülő, és eléggé dombos, cserébe Budapestről kiérve exponenciálisan csökkenő forgalom és szép táj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!