Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A 7-es úton lehet biciklivel...

A 7-es úton lehet biciklivel közlekedni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Reggel még szerintem is kisebb a forgalom, de azért ez kb 100km, tehát vagy 10 óra lenne legalább az út, főleg hogy vannak kemény emelkedők benne. Ezért szinte mind1 mikor indulsz, egész nap úton leszel. Hacsak nem éjszaka mész, akkor ahogy emlészek alig van pár autó.
2011. nov. 19. 14:18
 12/16 A kérdező kommentje:

És a rendőrök milyen gyakran szokták ellenőrizni a 7-es utat?

Te már jártál arra biciklivel?

2011. nov. 20. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Autóval jártam pár éve rendszeresen de nemsűrűn láttam rendőrt. Néha jött szemből 1-1, azt viszont nemtudom hogy megálltak volna -e ha látnak egy bringást.

Közúti ellenőrzéssel csak éjjel találkoztam.

2011. nov. 20. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze. Csak ne siránkozz, ha telibetosz egy alkalmas kamion.
2011. dec. 12. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Pár hete toltam végig, hétvégén egyáltalán nem vészes, Budapesten a 6-7-es közös szakaszon van bringatilos, ha jól emlékszem, pedig ott sem szűkebb az út, mint az összes többi részén, sőt :) Budapesten kívül talán csak 1 helyen futottam bringatilosba úgy, hogy nem volt bringaút, ott is csak pár száz méterig. Forgalom alig, az M7 elviszi a legnagyobb részét. Szerintem egy átlagos nap Budapesten több kamion előz meg, mint a 7-esen töltött 6 óra alatt (100 km=10 óra? Talán ha nagyon rossz formában vagy:))

Durva emelkedők sincsenek rajta, talán egy, Martonvásár előtt/után, itt kétsávosítva is van az út a kaptató oldalon. A Velencei-tavat érdemes a Velence-Pákozd irányba kerülni, rövidebb.

Másik lehetőség: Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Etyek, Alcsútdoboz, Vértesacsa, Lovasberény, Székesfehérvár, utána meg úticéltól függően választhatsz. Ez némi kerülő, és eléggé dombos, cserébe Budapestről kiérve exponenciálisan csökkenő forgalom és szép táj :)

2012. máj. 17. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Elvileg tilos. De en ma arra mentem edzeni, gondolván h úgyse jon rendőr. Erre 20 km után megjelentek a szembejövő oldalon a fakabatok. En valósággal befostam, mivel ha meg akarnak büntetni, akkor rohadtul meg tudtak volna, de konkrétan le se szartak, mentek tovább, pedig észre vettek. Ugyhogy ha van merszed es bevallalod h esetleg megbuntetnek, akkor igen.
2015. jún. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!