Győr - Sopron - Szombathely jobb város?
Figyelt kérdés
Egyetemre jelentkezek, és nem tudom melyik város szebb tisztább, és melyikben nagyobb a pezsgés. szerintetek melyik a menőbb city?2011. nov. 10. 19:02
11/13 anonim válasza:
Győrt és Sopront szinte ugyanannyira jól ismerem. Győrben vagyok nap mint nap, Sopronba pedig gyakran megyek szórakozni hétvégéken. Szeretem Győrt, de szerintem Sopron hangulatosabb. Érdekes módon az az észrevételem, hogy Győr inkább a diszkók székhelye, míg Sopronban az alternatív és a rockos irányzatok vannak a topon. Erre magyarázat lehet a Volt fesztivál is. Szerintem biztonság szempontjából is Sopron a jobb város. Legalábbis ha éjjel Sopronban vagyok az utcán többnyire fiatalokat látok, nem alvilági figurákat mint Győrben.. Ja és Győr sokkal drágább is.
12/13 anonim válasza:
Ha civilizálódni akarsz egy nyugis városban,ami nem túl bonyolult elhelyezkedésű,akkor Szombathely.
Ha egy modern,és nagyooon egyszerű,de szép városban szeretnél élni,Sopron a nyerő.
Ha mindent szeretnél egybe,akkor Győr :-) itt élek!
13/13 anonim válasza:
Szombathely. Győr undorító, Sopron unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!