A Balaton körül (tehát teljesen mindegy, hol) ki milyen jó éttermet, étkezési lehetőséget tud ajánlani, amit feltétlen érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
Körbebiciklizős túra készül, és ha van olyan hely, amit érdemes kipróbálni, szívesen fogadnám. Köszönöm.2009. máj. 1. 23:24
1/5 anonim válasza:
Szia!
Hát én Balatonfűzfőn ajánlanám a Kék Öböl éttermet(és panziót),Balatonakarattyán a Degesz Éttermet és pizzériát,valamint Siófokon is van több étterem.
Én ezeket tudom ajánlani,mert a környékben lakom és nagyon jó tapasztalataim vannak ezekkel a helyekkel kapcsolatban,mind kiszolgálásban-árban-környezetben és ami a legfőbb életekben-adagokban.
Remélem te/ti se fogtok csalódni,honlapot is tudsz nézni
2/5 anonim válasza:
Ha Balatonfüreden jársz, akkor közv. a parton a Vitorlás Étterem. Mihez képest, még pénztárcakímélő is.
4/5 anonim válasza:
zalaapáti. aranyhorog étterem.nagyon jó,házias,semmi nincsen porból,nagy adagok vannak,és olcsó.én általában elcsomagoltatom a maradékot,mert a kkora adag.mindenképpen probáljátok ki.isteni a konyha ,és a kiszolgálás is.ja,és panzio is.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de két étteremnek mindenképp szerepelnie kell itt :)
- Zamárdi, a szabadstrand vasútállomáshoz közelebbi végénél Mauro étterem
-Siofokon a nagyáruházzal szemben egy facégéres étterem (sajnos anevére nem emlékszem, de a Mauro volt főszakácsa vezeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!