A Balatonnál van olyan kerékpár kölcsönzési lehetőség, hogy a bérelt bringával körbetekerem a tavat?
Figyelt kérdés
Tehát hogy nem helyspecifikus, hanem átveszem teszem azt Tihanyban, és nem csak ott használom, hanem körbe is megyek vele? Vagy egyszerűen csak kiveszem több napra és végül is nem kell tudnia a tulajnak, hogy épp hol járok vele?2009. ápr. 29. 21:44
11/13 anonim válasza:
Itt azért válaszolnak régen feltett kérdésekre is,mert másoknak jól jöhet.
12/13 anonim válasza:
Igen. Én is örülök, hogy saját biciklin körbekarikáztad a tavat. Viszont a kérdésed itt maradt. Bárki olvashatja, így én is olvastam. Figyi! Egyet szeretnék nagyon...
A kerékpárkörút jó a Balaton körül? Jó minőségű?
13/13 A kérdező kommentje:
A BBR-nek nevezett, térképeken pirosan jelölt hivatalos kerékpárútvonal a sok helyen egész jó minőségű, de van olyan is, ahol brutál szar. Pl. Füred környékén egyenesen okádék, ráadásul ott nem is kerékpárút van, hanem járdán kell menni. Badacsony után sem túl rózsás, mert ott pl. az útmenti fák gyökerei olyan szinten aknázzák alá az utat, hogy majdhogynem csak tolni lehet. Lehet, hogy van, aki nem ért velem egyet, de megkockáztatom, hogy a legtöbb helyen kritikán aluli a bringaút minősége, és sajnos nem ismeri fel senki, hogy mekkora turisztikai aranybánya lehetne ez az egész. Igaz, a települések között egyáltalán nincs nagy távolság, mégis az azok közötti vendéglátó egységek majdhogynem nulla, nagyon ritkán volt olyan, hogy útközben megáll az ember valahol egy hamburgerre. Nyilván így is bőven túléltük a dolgot, csak néha jól esett volna, hogy nem kell eltekerni a következő strandig, amik közül ráadásul a legtöbb olyan, hogy belül található a büfé, mert hát nehogy már kifelé is legyen egy ablak, hogy több forgalmat tudjon generálni. A belépő persze ugye többszáz forint. Amit én iszonyúan hiányoltam, hogy sehol sem találtunk olyan lenyomós karos kutat (nem jut eszembe a neve :D), ahonnan az kulacsokba jó, hideg víz kerülhetett volna. Ami az embereket illeti úgy vettem észre, hogy kedvesen, kellő tisztelettel kezelik a kerékpárosokat, sosem volt incidens sem útközben az autósokkal (ahol pl. keresztezni kell az autóutat), sem a szállásokon, lehúzni csak minimális helyen akartak. Hacsak nem szállodában alszik, hanem olcsóbb helyre törekedik az ember, akkor az üdülési csekk 70%-ban felejtős, sokan azt sem tudják, mi az, mit lehet vele kezdeni. Ha van még kérdés, akkor írj bátran, akár privátban is. Ha meg csak ellenőriztél, akkor szákmájdikk :D
2010. nov. 6. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!