Magyarországon merre vannak olyan helyek, ahol nagyon sok csillag van este az égbolton? Konkrét helységneveket, esetleg?
Ejj Drago és az utána következő eszement... Látszik, hogy ti az a kákán is csomót és konfliktust kereső fajta vagytok...
Most attól, hogy a "látszik" helyett a "van" szót tette a kérdező a kérdésbe és ti direkt erre a hibára akartok válaszolni, akkor az eléggé beteges. Egyértelmű mit akart megtudni emberünk... Bár a 21:25-ös hozzászólása megmosolyogtató tényleg, de lehet, hogy még gyerek. Fogjátok fel így.
Mellesleg a logikátok szerint a 8:51-es és 20:01-es válasz sem túl pontos, gondolkodjatok még rajta egy kicsit! ;-)
"Ejj Drago és az utána következő eszement... Látszik, hogy ti az a kákán is csomót és konfliktust kereső fajta vagytok..."
fajta vagy ,vagy fajták vagytok
Na ki is a gyerek vayg csak nem végeztd el a sulit? netán kibuktál?
Mellékesen a kérdésre válaszoltam!
Pl:hegytetőről miért ne látna nagyobb részt az égboltból?
és miért ne ugyanannyit látna mindenhonnan?
Ha már okoskodunk ezeknek amiket látunk a nagyrésze már felrobbanhatott és akár többszáz új is van ott amit még nem látunk csak annyira messze van ,hogy még nem tűnt el és vagy nem ért ide a fénye! fényévekre is lehetnek tőlünk
Ellentmondasz saját maganak te csak minket szóltál le és nem válaszoltál!
"Ejj Drago"
Bocs a Nevem Dargo nem Drago
Mellékesen D'argo csak így nem engedik használni
Bocs a nekróért. De mivel konkrét adatokkal alátámasztott választ nem találtam. Ezért kerestem az interneten egy sötét-ég térképet, mely szerint Dél-Kelet Magyarországon a legsötétebb az ég.
Település szerint Ecsegfalván, illetve Mezőgyán külterületén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!