Szarvaskői Öko Park Panzió? Mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Tervezünk kirándulást a gyerkőcökkel, véleményekre lennék kíváncsi.Volt már valaki?2009. ápr. 21. 21:45
1/3 anonim válasza:
Nekem a szüleim voltak pár napra, nem is olyan régen...nekik nem annyira tetszett, legalábbis többet vártak. Problémájuk nem volt vele...de nem volt semmi különös.
2/3 anonim válasza:
Én elég régen voltam ott még 12-3 éves lehettem (most 19), akkor nyitott, még nem volt sok vendég, és kicsit össze visszaság is volt, de gyerekként nekem hihetetlen élményt nyújtott. :) Mi sátorozni voltunk, mondjuk szerettem is mindig campingezni, voltak fiatalok, akikkel esténként tollasoztunk, és röplabdáztunk. Szerintem barátságos és szép kis hely, azzal viszont számítani kell, hogy magát a campinget egyik oldalról vasút, a másikról egy patak és főút határolja (legalábbis akkor még így volt, gondolom most is). Az első vonat hajnali 4kor ment :D A patak csobogását pedig hihetetlen élmény a hajnali órákban hallgatni, főleg ha pisilned kéne :D Bár gondolom ilyen probléma panzióban nincs :) Nekem csak jó élményem van vele, nem tudom mekkorák a gyerekek, de ha nekik is legalább akkora marad mint nekem, már feledhetetlen nyaralást tölthettek együtt :)
3/3 anonim válasza:
Én most jöttem haza onnan,hát az agyamat eldobtam!Olyan széép!Mintha egy alpesi faluban járnál!Nagyon sok fele lehet kirándulni össze-vissza,maga a panzió is nagyon szép!Érdemes menni pár napra,többre nem hinném,mert nem nagyon van élet,hiszen falu,főleg este nagyon kihalt,de azt a csöndet is érdemes "meghallgatni".Csipkebogyó lekvárt vegyél az útszéli nénitől,ha mész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!