Nyíregyházi állakert vagy a bupapesti a jobb? Valamint bp-n hol lehet parkolni?
Szép a Nyíregyházi is,de azért budapesti állatkert jobb.Nagyobb,látványosabb,szebb.
Lehet az állatkert közelében is parkolni,de elég drága.Ha nem bánjátok,hogy sétálni kell az állatkertig akkor azt tanácsolom,hogy parkoljatok ott ahol az a nagy homokóra van(hősök terénél) ott lehet ingyen parkolni..(de minél korábban menjetek ki,mert többnyire tele van)..Onnan kevés séta és ott vagytok az állatkertnél.
ma 09:26 vagyok.
Igazad van,elnézést érte.A nyíregyházi majdnem kétszer nagyobb mint a budapesti..
A nyíregyházi sokkal jobb mint a budapesti. A környezete is sokkal szebben van kialakítva. Lehet, hogy Budapesten több állat van, de nekem Nyíregyháza sokkal közelebb hozta az állatokat, mint a budapesti... Nyíregyházán delfin-show is van :)
Az állatkert előtt két oldalt tudtok parkolni, ingyenes. De ott nincs hely. Ha kényelmesen akarsz, valóban a Felszabadulás téren álltok meg, a Hősök tere másik felén. Ott MINDIG van parkolóhely.
utolsó: az nem Felszabadulás, hanem Felvonulási tér :) (csak hogy a kérdező odataláljon)
Én sajnos még nem voltam a Nyíregyházi állatkertben, de a budapesti nagyon jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!