Egy szalodaban, vagy egy apartmanban, csak 18evtol lehet szobat berelni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 16:22
1/5 anonim válasza:
Nem, bárkinek, de a szállodát két l-lel írjuk.
2/5 anonim válasza:
Ország- és szállodafüggő, vannak szállodák, ahol csak 18 év felettiek szállhatnak meg, fiatalabbak még szülői kísérettel sem.
(Nagy bosszúságomra ilyen például a Park Hotel Shanghai-ban, ahova nem vihetem be a lányomat, pedig építészettörténetileg igen jelentős épület.)
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom, hogy 2 l-el irjuk, elirtam. :)
Es koszonom.:)
2011. aug. 2. 18:25
4/5 Nikol.T. válasza:
Sajnos, valóban szálloda függő. De kevés a kivétel, ahol bejelentkezéskor nem kérik a személyi igazolványt - a "biztonsági adatok" felvétele miatt. Ugyanakkor gyakran nem az életkor miatt kérik a személyit, hanem az "utólérhetőség" érdekében - ha valaki távozáskor nem fizetett, vagy megrongálta a szobát. Szóval - ha a 16-ot már betöltötted - még az igazolványt kérő helyeken is lehet szerencséd. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!