Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki sokat utazik taxival?...

Valaki sokat utazik taxival? Mennyiért vinne ki egy taxi Ferihegyre a 9. keruletbol (belváros)?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A 1 személy megy akkor a legolcsóbb a minibusz, ha többen, akkor a zóna taxi

[link]

2009. ápr. 7. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

èn befürödtem már ezekkkel a minibusz meg zóna taxival.

Tudtam hogy létezik airport minibusz ami több embert visz ki és hoz el a reptérröl, vagy is mint egy gyüjtö taxi müködik. Már ott kezdödött az érdekeség, hogy a honlapjukon lévö telefonszámot a zóna taxi veszi fel akik rendes taxi áron dolgoznak, és foggalmuk sincs a minibuszosok számárol. NA nagynehezen telefonkönyvekböl kiszedtem a minibusz számát.

Akkor stuttgartbol mentem haza, aztán egy hétmúlva meg vissza. Vidéki vagyok, így a déliig vitettem magam. Oda fele egyszerü volt leszálltam a repcsiröl és ott pár perc várakozás után elindult a minibusz ki a délibe, elötte kidobtunk pár embert itt ott, de minden szuper jól ment.

Vissza felére ahogy mondták, és írták megrendeltem a délihez arra a bizonyos napra órára, percre a minibuszt és vártam már elötte 15 perce ott voltam. De semmi, nem jött. El tudtam érni öket nagynehezen telefonon, mikor a telefonos faszi közölte, hogy látja hogy megrendeltem, de nem fog értem menni senki. Erre megkérdeztem, hogy viccel-e, akkor most hogy menjek ki, mert már annyi idöm nincs hogy vonatot várjak. Erre közölte hogy fogjak taxit vagy ahogy akarok, de tuti nem megy értem senki. ott álltam a délinél a csomagjaimmal, egy taxi társaság számát sem tudtam, aztán leintettem az elsö taxit aki 10000 Ft-ért vitt ki. (azt mondták ha telefonon hívom picit olcsobb lett volna)

Aztán beírtam a vendégkönyvbe a minibuszosoknak a reptéren, ahol a dolgozó fiatalaember közölte, hoyg ez megszokott náluk, és soksor elöfordul. Jogosnak is találták a felháborodásomat és a minibusznak megkellett volna térítenie a káromat. CSAK hogy mivel ideges voltam, meg zuhogott az esö, meg nem is volt nálam készpénz, és még ott szaladgáltam autómatához, így elfelejttem számlát kérni, így nem volt amit benyujtsak a minibuszosoknak.

Szóval taxi kb 7000-10000 Ft

2009. ápr. 7. 11:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Ajjjajjj...koszi a vàlaszokat :S
2009. ápr. 7. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rádiótaxi (1/777-7777) fix 4100,- Ft a IX. kerületből.
2009. ápr. 7. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
a legtöbb taxi fixdijas budapeströl, illetve van budarol, es van peströl egy ara, 5 ezer ft körül mozog mindkettö
2009. ápr. 7. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2009. ápr. 7. 20:32
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok.

Próbáljátok ki a NORMÁL TAXIT. Korrekt áron visz ki a reptérre. Pestről 3.300 Ft, Budáról 3.700 FT / Taxi.

Telefon: 0630 8 700 700 vagy 0630 6 100 100.

Web:www.normaltaxi.hu

2010. febr. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!