Most találtuk ki, hogy kiadnánk másoknak is hajdúszoboszlói nyaralónkat. Szerintetek lesznek még vendégeink?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:14
1/5 anonim válasza:
Lesznek:) Ha jó az ár és az üdülő fekvése. Az én családom pl. most 7végén megy, amit egy hete döntöttek el. De ha volt üres hely és jó idő, akkor még szeptember elején is elmentünk.
2/5 anonim válasza:
Persze, csak csináljatok neki jó reklámot, ez szinte mindennél többet ér! (Ja és nyilván az egyéb paraméterek sem elhanyagolhatók (ár, rendezettség, stb), de azt már úgyis biztosan tudjátok. Egy javaslat: még nincs honlapja a háznak:
Ezt ti is meg tudjátok csinálni, és szerintem ma Magyarországon ennél nincs igényesebb ingyenes honlapkészítő.
3/5 A kérdező kommentje:
Ó, ez remek, köszi! Szerintem megpróbálkozunk ezzel a honlappal is! Csak én azt hittem, mindenki jó előre lefoglalta és megtervezte már a nyarát, de akkor van még remény!
2011. júl. 21. 13:08
4/5 anonim válasza:
Nagyon sokan az utolsó pillanatban döntenek a nyaralásról, már csak az ár miatt is (last minute). Szerintem simán ki tudjátok még adni, tedd fel fényképekkel minél több hirdetési oldalra, de ha elkészül a honlap és annak a linkjét rakod be a hirdetésed mellé, az még jobb. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Még jön az augusztos 20 hete, rengetegen előtte keresnek helyet maguknak. Szerintem ha olcsón, olyan 3000 ft / éj áron adjátok ki, akkor simán lesznek még vendégeitek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!