Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most találtuk ki, hogy kiadnán...

Most találtuk ki, hogy kiadnánk másoknak is hajdúszoboszlói nyaralónkat. Szerintetek lesznek még vendégeink?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Lesznek:) Ha jó az ár és az üdülő fekvése. Az én családom pl. most 7végén megy, amit egy hete döntöttek el. De ha volt üres hely és jó idő, akkor még szeptember elején is elmentünk.
2011. júl. 21. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, csak csináljatok neki jó reklámot, ez szinte mindennél többet ér! (Ja és nyilván az egyéb paraméterek sem elhanyagolhatók (ár, rendezettség, stb), de azt már úgyis biztosan tudjátok. Egy javaslat: még nincs honlapja a háznak:

[link]

Ezt ti is meg tudjátok csinálni, és szerintem ma Magyarországon ennél nincs igényesebb ingyenes honlapkészítő.

2011. júl. 21. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Ó, ez remek, köszi! Szerintem megpróbálkozunk ezzel a honlappal is! Csak én azt hittem, mindenki jó előre lefoglalta és megtervezte már a nyarát, de akkor van még remény!
2011. júl. 21. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan az utolsó pillanatban döntenek a nyaralásról, már csak az ár miatt is (last minute). Szerintem simán ki tudjátok még adni, tedd fel fényképekkel minél több hirdetési oldalra, de ha elkészül a honlap és annak a linkjét rakod be a hirdetésed mellé, az még jobb. Sok sikert!
2011. júl. 21. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Még jön az augusztos 20 hete, rengetegen előtte keresnek helyet maguknak. Szerintem ha olcsón, olyan 3000 ft / éj áron adjátok ki, akkor simán lesznek még vendégeitek! :)
2011. júl. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!