Budapestre jön egy barátom és mindent meg szeretnék neki mutatni. Segítenél?
Figyelt kérdés
Jön látogatóba hozzám valaki Budapestre és meg szeretnék mindent mutatni neki! Viszont én sem ismerem annyira a várost, nem régóta lakom itt. Ismertek olyan weboldalt ahol térképpel együtt minden nevezetességet megtalálok? Köszönöm előre is. Egyéb szórakozási lehetőségeket is ajánlhattok. Köszi!2011. júl. 19. 10:26
1/8 anonim válasza:
Menjetek egy hotelszobába, ott mindent meg tudsz neki mutatni!
2/8 anonim válasza:
Budai vár, Mátyás templom, ide a Budavári Siklóval felmehettek, Gellért-hegy, Hősök tere, Dunakorzó, Margitsziget, Váci utca/Vörösmarty tér, Parlament, Szt.István Bazilika, aztán elmehettek este a Széchenyi fürdőbe, előtte meg a Városligetbe sétáltok egyet. Ezek a főbb nevezetességek, de biztos vannak még szép helyek ezeken kívül is.
3/8 anonim válasza:
16:09-hez kiegészítés, mint programok: libegő és a felső állomásán a kilátó, Budavári Labirintus, Margit-szigeten a Bringó hintózás, az Egér út mellett nyári bob-pálya, Camponában a Tropicarium, Láthatatlan kiállítás (Népliget), Planetárium (Népliget), Aquaworld (Újpest)
Szerintem ennyi látnivaló és program, amit a másodikkal összeírtunk, egy hétre is elég, unatkozni biztosan nem fogtok!
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! még, még, még!!! :)
2011. júl. 20. 12:54
5/8 A kérdező kommentje:
az általatok felsoroltak többségét én is ismerem, ezért szerettem volna olyan oldalt vagy vmi mást ahol mindent megtalálok..
2011. júl. 21. 10:53
6/8 anonim válasza:
Csodák Palotája - felnőtteknek is remek szórakozás
8/8 anonim válasza:
Andrássy út teljes hosszában (Opera, Liszt Ferenc tér, Oktogon, Hősök tere), Vajdahunyad-vár, Normafa és környéke - inkább kirándulni-, valamint a "Milleneumi Kultúrális Központ" is érdekes lehet: modern múzeumok, Nemzeti Színház, MÜPA van erre. Ja, a Ráday utca is érdekes lehet, plusz a Dunakorzó : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!