Hova menjünk a Balatonon belül?
Idén mennénk le először a családdal Balcsira,külön-külön már mindannyian voltunk lent fürödni,de együtt még nem:))
Csak 1 napra akarunk lemenni,reggel mennénk vonattal,este jövünk.Fürödni mindenképp akarunk,a délelőtti órákban,meg kora délután,de szeretnénk megnézni vmi szép látnivalót is,ami nem túl drága.Nem fizetős strandra szeretnénk menni.Mit tudtok ajánlani?:)
:DD
Annyira tudtam,hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést...:))
Szerintem Fonyód nagyon jó választás lenne. Az összes strand ingyenes, gyakran indul hajó a túlpartra, Badacsonyba. A felújított kilátóba pár száz forint a belépő, ezen kívül van még helytörténeti múzeum, meg lehet tekinteni a Kripta-villát, az örök szerelem házát, fel lehet menni Dr. Szaplonczay Manó sírjához, gyönyörű kilátás van a helyi sétányon, a mólón kisebb-nagyobb üzletek, ajándékboltok, éttermek vannak, a mentőállomás közelében egy több, mint 50 éves fagyizó (Nosztalgia Fagyizó a neve), ahol a kezdet-kezdete óta ugyan az a recept.
És a honlap: [link]
Lapozgasd át ezt! Egyébként Zamárdiban található az egyik legnagyobb és legszebb szabadstrand.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!