Hol tudok bejelentést tenni az interneten a Kapos Volánnak hogy egyik buszuk,3 percel elébb érkezett és indult is mint kellet volna. Amit ennek köszönhetően le is késtem.!?
Most mar csak ki kell valasztani hova akarod kuldeni. Vezertitkarsag, stb.
A legvicesebb az hogy ma kimentem a 12:06 os buszra ami nem jött. Hazajöttem és itthon megnéztem neten hogy mikor is indul pontosan. 10 éve ugyan ebbe az időbe indult de ma nem, látom megváltoztatták, 10 percel korábban. Jolvan ez nem is baj megnézhettem volna elöbb is...
Így is tettem a következővel ami menetrend szerint 1:47 kor van itt. Kiértem volna 1:44 re de látom hogy elöttem megy el. Pedig általában inkább mindig 3-4 perceket késnek... Ilyenkor megkéne ott állnia amég el 1:47 nem lesz... :@
Figyelj, úgysem tudsz velük mit csinálni...
Én 1 éve a legeslegeleső állásinterjúmat késtem le, ráadásul még nem is tudtam őket értesíteni, hogy kések (a köv. 1 órával később jött csak)...
Nem is kell mondani, nem lett semmi a dologból...:'(
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!