Pécsi Autóbusz-állomás. Honnan tudjam, hogy hová érkezik/honnan indul egy busz? Hülye kérdés, tudom!
Figyelt kérdés
Múltkor vártam az egyik barátnőmet és ott bóklásztam, azt se tudtam mi van, kb. 10-15 éve nem volt arra dolgom :D
Nincs kiírva a "megállókban" hogy milyen buszok indulnak. :(
2011. júl. 12. 07:23
1/5 anonim válasza:
De a megállókba ki van írva, a buszmenetrend meg hogy milyen busz meddig, hova megy : D Am meg a hangosba bemondják, hogy épp akkor milyen busz, honnét indul :)
De ha bemész ott a buszpályaudvaron az információs nőhöz az is megmondja, hogy hova kell menned.. : D
15/L PÉCS :D
2/5 A kérdező kommentje:
jó tudni, én nem láttam semmit :$
Köszi szépen! :)
2011. júl. 12. 08:21
4/5 A kérdező kommentje:
hát..
Ha odamegyek az információshoz, ott múltkor hosszú sor állt. Ha mennék valahová, járjam végig az egészet, hogy honnan indul a busz? :D
2011. júl. 12. 09:14
5/5 anonim válasza:
jah, hát az akkor rossz! Kicsit korábban kell menni, ha tudod mikor indul a busz és akkor betudsz menni információshoz, hogy megkérdzed honnét indul : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!