Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » 11 évesnek szoktatok diákigazo...

11 évesnek szoktatok diákigazolványt vinni a strandbelépőhöz?

Figyelt kérdés

Hajdúszoboszlón ez a módi. Ha nincs diákigazolvány, akkor felnőtt jegyet kell venni. Noooooooooormááális?

Most már azt is tudom, hogy fénymásolatot is elfogadnak, mert arról is be tudják azonosítani a gyerekem :) Hogy tényleg ő van rajta, és tényleg iskoláskorú lehet.

Én még személyit sem viszek strandra.

Mit szóltok hozzá?

2011. júl. 11. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy van valahol 0-6 ingyenes! 6-12ig GYEREK [szóval nem kell diáki] 13-18ig Diák [diákit kell]!

De amúgy meg szerintem kéne a diáki, mert igazolni is kéne a gyereket, ha valahol megállítják a kocsit! Meg ha nem is biztos, h kell akkor is kéne vinii..

2011. júl. 11. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
hát pont, hogy kellene személyi is..akármi lehet útközben..:S Hát amúgy nem normális Hajdúszoboszló! xD Mert egy gyerekből szimán ki leeht nézzni, hogy nem tőltötte be a 18atxD
2011. júl. 11. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:

És te szoktad vinni? Neked hagyta már el a gyereked?

Egy év nem elég arra, hogy újat csináltassunk. Legalábbis nálunk. Én már ezt kétszer is végigjártam. Azon túl, hogy még fizetni is kell érte. Szóval, nem szeretném, ha ellopnák. Itt csak két lehetőség van: vagy diák a 11 éves gyerek, vagy felnőtt. Ezt nem mindenki tudja eldönteni.

2011. júl. 11. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoktunk vinni, és én nem is látom mi gond van ezzel. Ha a gyerek képes elhagyni akkor a szülőnél legyen és kész. Én 11 éves húgommal szoktam mindenfelé járkálni, de mindig nálam van a diákja mert bizony sok helyen elkérik, hiába hogy látszik rajta hogy gyerek, a szabály az szabály.
2011. júl. 11. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!