Ha egy szállodában foglalok szobát 1 főre elég fizetnem?
Hogyhogy nem alszik ott? Most át akarod vágni őket, spórolni, vagy az ismerősödhoz közel akarsz megszállni?
Mert előbbi esetben elég béna terv...
00:17 ok, de akkor az az egyágyas szoba ára, a kérdés szempontjából ez teljesen lényegtelen.
Talapsztalatom szerint nem szokták ellenőrizgetni és figyelgetni, ki megy még fel, ki látogat meg. Ha valamiért úgy látják, hogy nem egyedül töltötted ott az éjszakát, akkor kifizettetik 2 főre a szobát (ezt láttam már kiírva néhány helyen).
ez szálodától függ.
én mentem a férjemmel többször üzleti útra és ott pl a négycsillagos hotelekbe szobára fizetett és mindketten ott aludtunk, annyi hogy ott pl a reggeli nem volt benne mert a cég fizette, és ott a reggeliért külön kellett volna fizetni, de nem akartuk hogy a cég számlájára 2 12€-s reggeli menjen így kint reggeliztünk meg egy kávézóba. ugyan ez volt frankfurtban is.
De egyébként megértelek. a párom német és megismerkedésünk után több hónapig csak mint a diákok jártunk mert sehol nem volt ahol össze bújjunk. én akkor még anyukáméknál laktam, ahova nem akartam egy firss kapcsolatot felvinni, a párom hoteljébe meg nem akartam menni. aztán egy idö után a hotel nyert, és elég ciki volt, tényleg nekem is volt hogy párom reggel hajnalba kellett hogy bemenjen én meg olyan korán nem akartam így inkább este haza is mentem. tényleg ciki volt. aztán elkezdtük hogy hétvégekre inkább elutaztunk egy másik városba. aztán mikor vége lett itt a munkájának kiköltöztem hozzá.
azóta családunk van. de ez az egész szitu elég ciki lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!