Hogy kéne elmenni a Balatonra?
Mármint nem úgy hogy mivel, hanem hogy szálljunk meg stb. Részletezem:
Én és az egyik volt osztálytársam kitaláltuk, h most úgy is itt a nyári szünet, jó lenne lemenni a balcsira. Amúgy mindkettem 18 éves lányok vagyunk. Egyedól a szüleink nem hiszem, h elengednének, meg nem is szívesen mennék így, azért elég veszélyes ilyen messzire csak kettőknek elmenni. Viszont az én "legjobb bnőm" le se sz@r, csak akkor hív ki, ha el kell mennie a közeli pékségbe, és lusta 5 eprcet egyedül gyalogolni. Meguntam már, h mindig másra várok, h elhívjon vhova bulizni, inkább én lépek a dolgok elejébe. Van egy bátyám (20 éves). Talán ha ő és a bnője eljönne úgy elengednének, bár nem biztos, és az se lehet, h ők eljönnének.
De ha elmennnék, akkor hogy érdemes megszállni? Sátrazni, vagy vmi szállást nézni (bár lehet, h már nincs is, vagy csak drága) stb. Tudtok vmit erről mondani, h hogy megy ez?
Ja, értem. Szóval szerinted sem jó ötlet ketten menni, nem csak a szüleid szerint. Akkor meg kell fűznöd valahogy a bátyádékat. :)
Bocsi, hogy az előbb olyan nyers voltam...
Hát, ha nem irtózol semmi csúszó-mászótól, akkor mehetsz sátrazni. De vannak még azért szállások is, habár a pénz sem utolsó szempont, hogy mennyit tudsz rákölteni.
De ha google-ba rákeresel, biztos találsz. Kérj egy pár helyről árajánlatot. Szoktak lenni ilyen faházak is, azok olcsóbbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!