Mondanátok nekem olyan nyaralóhelyeket ami nem vészesen drága és, ha lemegyek kb. egy hétre nem csak strandolni tudok (vagy egyéb) hanem többféle elfoglaltság is megadatik?
13:44 vagyok. Bocsi, most látom, Magyaro.-n maradnál, dicséretes, csak én vagyok vaksi.
A Balaton partján is sok szabad szálláshely van, érdemes úgy menni, hogy helyben keresel (ez nekünk mindenhol nagyon bevált, mert ha ott állsz a kapuban, inkább engednek az árból, minthogy elengedjenek egy jó vendéget!). És a Balaton környékén rengeteg lehetőség van, gyönyörű tájak, az északi parton a Hegyestű, a Kőtenger, Tihany, Badacsony, Tapolca, stb.
Köszi!
Balaton körül már sokszor voltam mert rokonok ott élnek, és így még szállást sem kellett fizetni :))
Ezért gondoltam felteszem ide, mert neten keresgélve Balatont találtam meg legfőképp.
Köszi a választ! :)
Elsőnek:
Inkább túrázgatni szeretnék menni.
Még esetleg olyan hely, ami nem strand hanem tó patak, ilyesmi...
Inkább tó mert ott fürdéslehetőség... :))
Tisza tó?
Pécs mellett Orfű? Ott lehet túrázni, lovagolni, fürdeni (nem csak az élményfürdőben, hanem a tóban is), Pécs is közel van, ott is van egy csomó látnivaló. (pl egy túra a TV toronyba).
Köszi :)
Lilafüredhez mit szóltok ? Voltatok már ott?? Élmények/vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!