Milyen programokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Húsvétra Magyarországra mennénk, de csak én tudok magyarul, barátom nem. A dolgot nehezíti, hogy gipszben van a lábam,(járógipsz, csak bokáig ér, kb mint egy zokni) bár menni már tudok, de pl fürdő kilőve. Egynek gondoltam a bobozást... tudnátok még valamit ajánlani? pl mozi, színház azért nem jó, mert a barátom nem beszéli a nyelvet. Köszönöm az ötleteket2009. márc. 27. 09:30
1/2 anonim válasza:
Ha a barátod beszél angolul akkor moziba mehettek, mert a filmek többsége feliratos, angol nyelven.
Mi szoktunk otthon moziba menni a német párommal, mert kiválóan beszélünk angolul.
Azt nem írod hol lesztek melyik városban. A bobozásra készüljetek hogy órákat kell sorba állni. Ajánlottam volna hogy vezesd körbe budapesten, de törött lábbal nem élmény. Ugyan úgy az állatkert sem élmény vagy semmi olyan ami hosszabb gyaloglással jár.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Hát igencsak szerencsétlen a helyzet, mert sétálni nem tudok. A feliratos film nem rossz ötlet!
A bobzással kapcsolatban igazad lehet.
Hogy melyik város? Leginkább Balaton környékére gondoltam, de végülis bármi belefér a Tisza vonalától nyugatra :)
2009. márc. 28. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!