Fővárosiak! Miket érdemes meglátogatni Budapesten?
Westendet érdemes megnézni mert ellehet ott ütni az időt :D
De az Aréna Plázát is :D
Margit-szigeten is elég jó hely egy délutánhoz :D
Citadella is nagyon szép és a Városliget is :D
úristen. az első biztos valami tini... plázába menni, mikor van egy halom jó dolog??? na neee!
a Terror háza tényleg nagyon érdekes, oda mindenképp menj el.
sétálj végig az Andrássy úton a Deáktól a Hősök teréig, jó hangulata van. menj fel a Citadellára, a Várba. ülj fel a 2-es villamosra, de a Borároson szállj le, mert onnantól gyatra környék, viszont a Jászaitól ha végigmész, az felér egy sightseeing tourral :)
menj ki a Kopaszi gátra, nagyon kellemes, sokkal tisztább és kevésbé zsúfoltabb mint az elcsépelt Margit sziget.
sétálj át a Gellért térről a Fővám térre a Szabadság hídon át, menj be a Vásárcsarnokba, egyél egy lángost :)
Bp nagyon jó hely! :)
Elöző válaszolónak üzenném, hogy a kérdés arról kérdez minket hogy a DIÁKOKNAK mi lenne jó. Nem hiszem hogy annyi tinédszert érdekelne a Terror Háza ,mert
1.Nem tudjuk hány évesek és tanultak e már róla.
2.Szerintem sokuk nem is értenék miről van is szó..
Nekem a kedvenc fürdőm a Lukács, de oda meg pláne ne menj, hacsak nem akarsz öregekkel vízitornázni és vízsugárral masszíroztatni a fájós derekad.
Van valami aquapark itt Pesten, az inkább neked való (legalábbis én oda szoktam elküldeni azokat, akik betévednek a Lukácsba és hangoskodnak az élménymedencében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!