Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » 4 főre, olcsó szállás Siófokon?

4 főre, olcsó szállás Siófokon?

Figyelt kérdés
4-en mennénk le Siófokra. Főleg apartmant keresünk. Nem kell étkezés. Jó lenne ha legalább lenne 2 hálószoba, strand közeli és a valami disco a közelben. Nézelődtem már az interneten is, de csak egyet találtam ami nekünk megfelelne, szóval még keresgélek. Ötlet?
2011. jún. 14. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ebben (az apartmanban) voltunk 2 éve, nagyon bejött.

Szabadstrand 2 sarokra, és a Petőfi sétány sincs messze, ahol vannak szórakozóhelyek, de a legjobb (Palace nevű) discoba indul onnan ingyenes partyjárat, az messzebb van.

Nem tudom, neked mi az olcsó, szerintem part közeli önálló siófoki apartmanok között ez elég baráti ár.

2011. jún. 16. 09:20
 2/3 anonim válasza:
és hol található mert honlapon semmi cím
2011. jún. 27. 23:45
 3/3 anonim ***** válasza:
[link] (---szoba fürdővel 8400ft 2 főre,csak ajánlani tudom a helyet.Ja és a Flört ott van nem messze.
2011. júl. 13. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!