4 főre, olcsó szállás Siófokon?
Figyelt kérdés
4-en mennénk le Siófokra. Főleg apartmant keresünk. Nem kell étkezés. Jó lenne ha legalább lenne 2 hálószoba, strand közeli és a valami disco a közelben. Nézelődtem már az interneten is, de csak egyet találtam ami nekünk megfelelne, szóval még keresgélek. Ötlet?2011. jún. 14. 09:03
1/3 anonim válasza:
Mi ebben (az apartmanban) voltunk 2 éve, nagyon bejött.
Szabadstrand 2 sarokra, és a Petőfi sétány sincs messze, ahol vannak szórakozóhelyek, de a legjobb (Palace nevű) discoba indul onnan ingyenes partyjárat, az messzebb van.
Nem tudom, neked mi az olcsó, szerintem part közeli önálló siófoki apartmanok között ez elég baráti ár.
2/3 anonim válasza:
és hol található mert honlapon semmi cím
3/3 anonim válasza:
[link] (---szoba fürdővel 8400ft 2 főre,csak ajánlani tudom a helyet.Ja és a Flört ott van nem messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!