Balatonfüreden mennyire van munkalehetőség újonnan odaköltözők számára?
1 éven belül szeretnénk odaköltözni, álmaink városa, igazi kis ékszerdoboz. Most még gyesen vagyok, egyébként végeztem és dolgoztam is angol tanárként, gyógymasszőri képesítésem is van, illetve 5 évig dolgoztam irodában, különféle területeken. (33 éves vagyok amúgy)
Szerintetek esélyes, hogy 1 éven belül találnék munkát Füreden?
Eléggé jég-hátán-is-megélek típusúnak tartom magam, és Füredért bármit megtennék, ha kell, takarítok is. De a mai munkanélküli világban olyan óriási döntésnek tűnik várost váltani (Pestről mennénk), de tudom, hogy hosszú távon csak így lehet jó. (Férjemnek lenne munkája)
Köszönöm előre is, ha írtok, természetesen elsősorban a balatonfürediek véleményére vagyok kíváncsi, vagy esetleg más, környékbeli települések lehetőségei, kilátásai is érdekelnek.
Szia!
Hú, meglepődtem a válaszodon, elég rég írtam már ki.:))
Köszi, hogy megosztottad velem, és nagyon sajnálom, hogy ti nem tudtatok maradni, gyönyörű város!
Végül másképp alakult az életünk, és más helyre sodort a sors: februárban fogunk költözni, mégpedig Egerbe!:) A tanításra fogom alapozni a munkavállalásomat, remélem, sikeresen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!