Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balatonfüreden mennyire van...

Balatonfüreden mennyire van munkalehetőség újonnan odaköltözők számára?

Figyelt kérdés

1 éven belül szeretnénk odaköltözni, álmaink városa, igazi kis ékszerdoboz. Most még gyesen vagyok, egyébként végeztem és dolgoztam is angol tanárként, gyógymasszőri képesítésem is van, illetve 5 évig dolgoztam irodában, különféle területeken. (33 éves vagyok amúgy)

Szerintetek esélyes, hogy 1 éven belül találnék munkát Füreden?

Eléggé jég-hátán-is-megélek típusúnak tartom magam, és Füredért bármit megtennék, ha kell, takarítok is. De a mai munkanélküli világban olyan óriási döntésnek tűnik várost váltani (Pestről mennénk), de tudom, hogy hosszú távon csak így lehet jó. (Férjemnek lenne munkája)

Köszönöm előre is, ha írtok, természetesen elsősorban a balatonfürediek véleményére vagyok kíváncsi, vagy esetleg más, környékbeli települések lehetőségei, kilátásai is érdekelnek.

2011. jún. 10. 09:15
 1/3 anonim válasza:
Esélytelen,sajnos.Én most költöztem be Pestre pont Füredről.Tényleg gyönyörű a hely és én imádtam is de se én sem a párom egyáltalán nem találtunk munkát,pedig fél Füred nekünk keresett.Nekem az érettségin kívül két szakmám van + hivatásos jogsim A,B,C,E kat.Perfektül beszélek angolul a párom 12évig az ENSZ-nél dolgozott és négy nyelvet beszél de még takarítói munkát sem találtunk az egy év alatt.Füred teljes egészében a turizmusra épül de a szállodákban már rég megvan a megszokott személyzet és télen a legtöbbje amúgy is zárva van.Mindenhol szinte helyiek dolgoznak és csak kihalásos alapon találni munkát.Vagy ismeretség állta de ez az országban mindenhol sajnos így van.Mondjuk az alapján amit leírtál adminisztrációs téren talán van némi esély.Vagy magántanárként.A gyógymasszőrként a párom is próbálkozott,sikertelenül.Remélem nektek azért össze jön valami!Sok sikert kívánok!
2012. jan. 6. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Hú, meglepődtem a válaszodon, elég rég írtam már ki.:))

Köszi, hogy megosztottad velem, és nagyon sajnálom, hogy ti nem tudtatok maradni, gyönyörű város!

Végül másképp alakult az életünk, és más helyre sodort a sors: februárban fogunk költözni, mégpedig Egerbe!:) A tanításra fogom alapozni a munkavállalásomat, remélem, sikeresen.:)

2012. jan. 6. 15:04
 3/3 anonim válasza:
Szia!Eger is szép!De Füred verhetetlen!És ott van mellette Tihany,csodálatos!Ott is laktam nyolc hónapig és felejthetetlen élményt hagyott bennem.Sajnáltam,hogy el kellett jönnöm,de munka nélkül nem lehet sehol sem megélni.Nem mintha most itt Pesten lenne de az egész országban ez a helyzet.Nem is tudom mi lesz így!Én most Angliába kezdtem el gondolkozni.
2012. jan. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!