Kisgyerekesek! Siófokon vagy környékén van olyan szabadstrand, amit ajánlanátok nekünk?
Gyerkőc két és fél éves + hét hónapos terhes vagyok.
Fontos, hogy legyen sok-sok árnyék, főleg a délelőtti órákban, felszereltség nem feltétel, esetleg egy parti fagyis-lángosos jól jönne, de nem katasztrófa, ha nincs. Zamárdi vagy bármi közeli település is belefér.
Siófokon van szabad strand a sétálóutca végénél (azt hiszem Petőfi Sétány) kezdődik, nagyon sok büfé van, fás-füves terület szinte az egész.
Jó nyaralást!
Siófok Aranyparton mi már voltunk kétszer, nagyon szeretjük. A víz lassan mélyül, fák is vannak elszórva. Ha reggel gyorsan kiültök, lesz árnyék. És természetesen lehet venni fagyit is. A strand egy kemping területén van Siófok-Szabadifürdőn. Itt egy link a kempingről: [link]
Remélem, segíthettem
Köszönöm szépen a válaszokat, szuperül hangzik az ezüstpart!
Kedves második válaszoló, rémlik, hogy én is voltam már az aranyparton, és nagyon tetszett... Nem fizetős? Csak kempingárakat találtam a linkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!