Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki aki MÁV-os meg tudja...

Valaki aki MÁV-os meg tudja nekem mondani, hogy a Pécsről Bp-re tartó vonatok miért nem mennek már a Keleti pályaudvarra, miért mindegyik a Délibe megy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a Keleti pályaudvar eléggé túl van terhelve, ezért kellet ezt a váltást megtenni.
2011. jún. 4. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Rövidebb a távolság és a vasúti hidat sem terhelik többé.
2011. jún. 4. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, tudom, nem ez volt a kérdés, de a Pécsi vonatok "mindig is" a Déliből/Délibe mentek, csupán az elmúlt 3-4 évben tették át a Keletibe, mert a Déli már kb használhatatlan állapotban volt/van.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Mert így logikus, a Déli pályaudvart kifejezetten a dunántúli vonatforgalom kiszolgálására építették, pont ezért van a budai oldalon, a két másik fejpályaudvarral ellentétben.

2011. jún. 4. 09:05
 4/7 anonim ***** válasza:

09:05

nálad a pont

2011. jún. 4. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy ezelőtt mi hová ment mert kb két éve utazom rendszeresen ezen a vonalon, és akkor az IC ment a Keletibe és a gyors a Délibe. Azoknak akik Pécsről Miskolcra mentek, ez a Keletin át tartó megoldás jobb volt mivel közvetlen átszállás nélküli járat ment Miskolcra. Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jún. 4. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy itt jól írják, mindig is Pécsről a vonatok, Ick keletibe mentek cak valami ökör pont 2, 2,5 éve találta ki a keletit

itt már minden infót megírtak

Kérdező, ha mentél keletiből pécsre észrevehetted, hogy késnek..azért mert nem tolták be időbe, meg várta a csatlakozást stb..mindez azért, mert a keletiben nincs hely

déliben meg már vonat sem volt...

igen nem is értem, hogy utóbbi időben miért volt a keletiben a pécsi IC

2011. jún. 5. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vok: első sorban: mindig délibe mentek...bocs
2011. jún. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!