Budapesten hol van a legjobb pénzváltó szerintetek?
Én mindig a Ferenciek terétől nem messze váltottam be. Ez egy nagyon pici kis lyukban van. Valami takarékszövetkezetnek a pénzváltója és mindig 1 forinttal jobb árai voltak, mint a környékbeli pénzváltónak. Legutóbb 3 éve voltam ott, nem tudom, h ott van-e még. Én is oda szeretnék visszamenni a nyáron. A Leo Panzio oldalán kell elindulni és nagyon nézni, én mindig percekig járok fel-alá, mert úgy elbújik. A Kossuth Lajos utcára néz. Elvileg csak 1-2 perc a panziótól.
Köszönöm s tippeket!
2ezer EUR-t akarok váltani úgyhogy nagyon nem mind1!!!!
Az Izabella utca melyik részén van ez?
Azért kérdem, mert pont ma jártam ott a gyerekkel (védőnői szolgálat a trolimegállóban) és nem vettem észre...
Sajna a Ferenciek terén nem vagyok ismerős, nem tudjátok pontosan mi a neve a pénzváltónak?
Mert ha rákérdezek pl egy járókelőtől, biztos van ott több pénzváltó is...
"300 ezer HUF-ot,"
Ilyen mennyiségű pénzt a XXI. században kártyán szokás hordozni, nempedig készpénzként valami tatyóban, ha másért nem, legalább a zsebtolvajok elleni védekezés miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!