Hol találhatok elfogadható áron Balatonbogláron vagy környékén most, az előszezonban két (kettő! ) éjszakára szállást egy 3 fős családnak?
Már annyit néztem a netet, de akiket felhívtam, 12-13000,-Ft/éj árban adják a legkisebb lyukat is, mintha csak összebeszéltek volna. 24-26000,-Ft csak szállásra, 2 éjre nagyon sok... Hátha közületek ismer valaki egy jó honlapot, irodát, vagy esetleg épp egy tulajt...
Előre is köszi az ötleteket!
Mi tavaly itt voltunk. Már nem emlékszem, hogy pontosan mennyit fizettünk, de nem volt túl drága. Ha nem *** hotelra vágysz és el tudod viselni, hogy több apartman is van, akkor tökéletes. Mi nagyon jól éreztük magunkat. A tulajok nagyon kedvesek és üdülési csekket is elfogadnak. A part gyalog is csak 15 percre van és a közelben van egy Tesco áruház is, ha valamire szükség lenne.
A link:
nézz körül itt, én láttam olcsóbbakat is: [link]
Persze nem tudom mikor mennétek és van-e még akkor hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!