Melyek Balaton legnépszerűbb üdülői, és strandjai?
Siófok,Csopak,Zánka,Zamárdi.
Szerintem
első válaszadó ez így igaz, tán még Balatonfüred.
mi idén Siófokra megyünk :D
A legnépszerűbb üdülőhelyek szerintem: a déli parton Siófok, az északin pedig egyértelműen Balatonfüred (strandok pl.: Kisfaludy strand, Esterházy strand)!
Az északi parton még népszerű helyek: Vonyarcvashegy, Keszthely, Tihany, Szigliget, Zánka. A délin: Balatonföldvár, Fonyód.
Nem igaz, hogy koszos a tó vize, és egyébként is az illetékes magyar hatóság ezt szakszerűen és megbízhatóan ellenőrzi, és tájékoztatja a lakosságot is, ha a vízminőség nem megfelelő. A színe ugyebár a felkavart homoktól olyan, mint egy pocsolyáé, nem pedig azért, mert mocskos! Ha olyan tengerparti részre mész nyaralni, ahol homokos a tengerpart és nem sziklás, ott is ugyanilyen "mocskos" a víz.
Szerintem az északi part a nyerőbb, ott mélyebb víz, illetve a Balaton-felvidék kiváló programlehetőséget nyújt.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ment mindeninek a zöld jel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!