Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vélemények a balatonfüredi...

Vélemények a balatonfüredi Hotel Annabelláról?

Figyelt kérdés
Járt már valaki itt? Mennyire tiszta? 4 hós kisbabával érdemes odamenni? A sárvári Danubiusban voltam, az nagyon klassz volt, oda vinném a kicsit, viszont hallottam 1-2 rossz véleményt az Annabelláról és nyár lévén jó lenne Balatonra menni. Tényleg rossz?
2011. máj. 8. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Tiszta, azzal nincs gond. De hogy annyi pénzt nem ér, mint amibe kerül, az tuti. Hozzá nem értő személyzet, szinte minden téren...
2011. máj. 8. 20:40
 2/3 anonim válasza:
Az Annabella B.füred egyik legrégibb és leggagyibb hotelja, füredi vagyok, ugyhogy tudom, ráadásul idegenforgalomban dolgozom. Biztos takarítanak, inkább az ellátás, az ételek,amit a pénzedért kapsz, az a gyenge, valamint a szoba, teljesen szocreál, szerintem 10 éve ott felújítás nem volt. Olcsó árai vannak relatív a többihez képest, de az olcsó ár takarja is a "minőséget",ami nincs. Ha olcsóbb szállást keresel,jobban jársz egy apartmanházzal,panzióval, ahol nagyobb a szoba meg a fürdőszoba például. Mert az Annabella szobái egérlyukak.A sétány legalján van, onnan kell felsétálni az üzletekhez, nem közvetlen balatonparti, át kell menni a sétányon a standcuccal, ott a saját strandja.
2011. máj. 9. 23:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2011. máj. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!