Hogyan tudok utazni az ic-vel?
igen tudom és jó lenne ha nem késne
de engem az érdekelne hogy kell venni helyjegyet az Ic-n vagy nem kötelező. vagy ha "normál" jegyet veszek az is jó?
de akkor ha nem helyjegyet veszek akkor bárhova ülhetek én vagy nem? és honnan tudom hogy hova ülhetek? és akkor az többe kerül? és mennyibe kerül? 90%-os kártyám van
Öcsém!
Már ne haragudj, de tök hülye vagy.
Hallottál már olyanról, hogy telefon, tudakozó, internet és egyebek, ahol hivatalos menetrendi tájékoztatót kapsz ilyen ügyekben?
Meg a fenét sem érdekli a nyomorod, különben is, elfelejtetted leírni, a reggeli keléstől hogyan jutsz el a "szokásos vonat"-ig.
Le ne írd!!!!!
nem érdekel
Nekem kiadta az elvira a vonatokat. Nem tudom melyik nap mennél, én nem találtam ilyen IC-t, amit itt írsz.
Egyébként az elvira megmondja, hogy mennyibe fog kerülni a jegy, ki tudod választani azt is, hogy 90%-os mérséklésű jegy. És amikor veszed a jegyed, a pénztáros biztos fogja tudni, hogy adjon-e neked helyjegyet, v. ne :)
Amúgy IC-re mindig kell IC pótjegy. Mindegyikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!