Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova menjunk kirandulni...

Hova menjunk kirandulni budapest kozeleben?

Figyelt kérdés
!9 eves lanyok vagyunk, kirandulhatnekunk tamadt. :) Fontos, hogy Bp kozeleben legyen (max. 40 km), mert nekem nincs diakom es draga a kozlekedes es nem nagyon van penzunk. Olcsobb muzeumot is megneznek, pl a Habsburg kastely es botanikus kert tetszett igy keprol. Gondolkoztam meg, dobogokon, gellert hegyen, borzsonyon es libegozesen. Szerintetek melyik a legjobb? Szeretnek kicsit szenvedni a hegymaszastol, tehat azert legyen benne kihivas. A ram szakadekhoz lehet mar menni vagy meg veszelyesnek minosul? Azt hiszem ez minen, nagyon varok barmilyen otletet!!! Koszonom!
2011. márc. 29. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Normafa és környéke jónak tűnik. Jópár kilómétert lehet sétálni...

Fel lehet menni a János-hegyre aztán vagy lemenni Zugligetbe a libegővel, vagy elgyalogolni a gyerekvasútig és annak a vonalát követve elmenni Hűvösvölgyig...

2011. márc. 29. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Vonattal Nagymaros-Visegrád-ig, utána komppal át Visegrádra. Nem kell a szerpentinen felmenni a Felleg várba!
2011. márc. 29. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindket javasolt helyen voltam mar sokszor es kicsit uncsik, azon kivul gyalogturanak is eleg gyengek.
2011. márc. 29. 18:20
 4/4 hollófernyiges ***** válasza:
Holdvilág-árok, Pilis-tető, Pilisszentiváni Ördög-torony, Vadálló-kövek, Tündér-barlang, pld ezekre lehet körtúrát alapozni ha van egy Pilis-térképetek.
2011. márc. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!