Melyik strandot ajánlanátok a velencei tónál? és milyen érvek alapján, leginkább az északi oldal (amelyik oldalon a vonat megy) érdekelne.
Figyelt kérdés
köszönöm2011. márc. 28. 07:33
1/6 anonim válasza:
A vonat a déli oldalon megy. Mi a velencei szabadstrandra járunk, csak idén nem tudom, mi lesz vele, mert az egész fel van túrva :(
2/6 anonim válasza:
Gárdony. Imádom, szép tiszta, kultúrált, nem is drága, minden évben megyek.
3/6 anonim válasza:
Igen a vonat déli oldalon jár:)
velencei és agárdi szabadstrand
agárdon van a legtöbb fizetős strand is
velencén meg új welness hotel
am csak akkor érdemes menni, hamár tényleg nagyon jó idő van, mert a Velence-tó elég kihalt szokott lenni
4/6 anonim válasza:
Én azt szeretem benne, amikor "kihalt", de ez nagyon nem szép szó, már az állatokra, növényekre nézve sem :)
Ezért ha tehetem, hétfő és csütörtök között megyek fürdeni, akkor nem érzem magam heringnek...
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
tényleg a déli oldalon megy:-D
egy kicsit benéztem:-)
köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
2011. márc. 29. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!