Melyik Vas megyei községet ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan kis falucskát, vagy kis városkát ajánlani ahol családi házat lehet venni venni elfogadható áron, és elég jó a tömegközlekedés Szombathely és a falu/város között (pl. félóránként menne busz)?2011. márc. 20. 10:07
1/4 anonim válasza:
Szia! Én Celldömölkön lakom. Ide is költözhetsz, a Ság hegy lábánál láttam nem olyan régen egy eladó családi házat ( 7 millió ). Tudom ajánlani Nagysimonyit, Vasszécsenyt, Sét, Gencsapátit ( ez nagyon szép! ), Sárvárt.
2/4 anonim válasza:
Talán Górt.Gyönyörű kis falu. Az erdő közepén, fürdőhöz közel. Esténként a macik lesnek be az ablakodon. Igazi meseország. A csend a nyugalom és a nagyon kedves segítő emberek.Most nem tudom h van-e eladó házikó, de hidd el egy igazi varázsdoboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!