Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová menjünk osztálykirándulásra?

Thedoctor kérdése:

Hová menjünk osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
Májusban megyünk 3napos osztálykirándulásra, csak még az nincs eldöntve, hogy hová. Szeged van tervbe véve, de az nagyon messze van. (Mosonmagyaróváriak vagyunk). Szóval tanácsokat, javaslatokat kérnék tőletek, hogy hová menjünk? Esetleg saját osztálykirándulási élményeteket is leírhatnátok.
2011. márc. 15. 21:16
 1/6 anonim válasza:

Mi egyszer Bogácson voltunk. Nagyon jó volt, de nekünk az csak 2 nap, és egy éjszaka volt. Így másnap jöhettünk haza. De előtte még átmentünk Egerbe, és úgy jöttünk haza.

Bogácson a szállás nagyon jó volt. És olyan helyen voltunk, h volt a helynek egy kisebb strand résez is. Csak ajánlani tudom. :)

2011. márc. 15. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a Csillebérci kalandparkban voltunk. Hihetetlen mennyire összehozza az embereket. Diákokat-tanárokat. :)
2011. márc. 15. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Sopron,Kőszeg és környéküket tudom aánlani.. Mi is ott voltunk 3 naposon. (Tatabányaiak vagyunk) Nektek még közel is van!
2011. márc. 15. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a Bükköt, vagy a Börzsönyt ajánlanám. Békéscsabai vagyok, ezért az erdős-hegyes területeket kedvelem. :)
2011. márc. 15. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel Csaba és környéke nagyrészt eléggé kopár, mezőgazdasági terület.
2011. márc. 15. 21:59
 6/6 anonim válasza:
Mi az osztállyal Alsóörsre megyünk.
2011. márc. 19. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!