Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Celldömölkiek és a várost...

Celldömölkiek és a várost kicsit is ismerők! Lehet egy kérdésem?

Figyelt kérdés
Ti a városon belül hol szoktatok ruhákat vásárolni? Van ott valami bevásárló komplexum /pláza?/ szerűség vagy bevásáró utca? Légyszi írjátok le hogy hol van és hogy mi a bolt neve /márkája/ pl: H&M, Retro, Takko stb. Köszi!!!!
2011. márc. 14. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak át szoktam menni Celldömölkön, de abban biztos vagyok, hogy nincs se H&M, se Retro és se Takko. Pláza és bevásárló utca egészen biztos, hogy nincs, hiszen kb. 10 ezer lakosú város. Van egy SPAR, egy TESCO szupermarket (nem hipermarket) és egy Penny Market. Lehet, hogy most mellélövök, de szerintem a celliek vagy Pápára vagy Szombathelyre járnak vásárloni.
2011. márc. 14. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. márc. 15. 18:13
 3/4 anonim válasza:
így van,nincs ott semmi!csak sutyok kínai.Egy mayo chix van eldugva,de aki nem ismeri cellt,az nem találja meg.Mindenki Pápára jár,ez így van!
2011. jún. 9. 10:33
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is Cellt felejtsd el,ott nem kapsz semmit!Én oda járok dolgozni,olyan mint egy falu,csak nagyobb forgalommal...
2011. jún. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!