Hol található a Parlamnet pontosan?
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy hogyan lehet oda eljutni illetve sétálni egyet a városban. érdről mennénk. a délitől hogyan lehet elmenni a parlamnetig vagy az örs vezértől? vagy mi a legegyszerűbb? köszönöm2011. febr. 20. 10:18
1/10 anonim válasza:
A piros Metróval kell menni és a Kossuth téren leszállni.
2/10 A kérdező kommentje:
de honnan indulva? a déliből vagy az örd vezérről vagy a keletiből? Vagy honnan? úgy értem honnan a legközelebbi és legegyszerűbb ha Érdről mennénk.
2011. febr. 20. 10:33
3/10 anonim válasza:
Ha azt írod, hogy a Délitől hogyan lehet eljutni, akkor valószinűleg nem a Keletitől írták le...
4/10 A kérdező kommentje:
de én nem azt mondtam hogy a délitől hanem a legegyszerűbben honnan lehet hogyha érdről mennénk vagy nagykátáról, gödllő, esetleg ócsáról
2011. febr. 20. 10:41
5/10 anonim válasza:
Na jól van, kedves Kérdező, most szórakozol?! Segítenek itt sokan szívesen, de találd ki, hogy honnan akarsz eljutni a Parlamenttől. Legjobb lenne, ha azt adnád meg, hogy Ócsáról, Gödöllőről, Nagykátáról, ki tudja honnan HOVÁ érkezel a távolsági busszal/vonattal.
7/10 A kérdező kommentje:
jó hagyjuk. bocsi hogyha félreértettétek a kérdést.
2011. febr. 20. 12:05
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy.
A Keleti, Örs,Déli mind a piros metró vonalán van.
Ha kék metró, akkor pedig átszállsz a Deákon.
Amúgy pedig BKV útvonaltervező a barátod.
10/10 anonim válasza:
Ha robbantani mész oda, akkor szólj nekem is. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!