Van-e kastély vagy valami látnivaló ASzódon vagy Sátorlajaújhelyen? Vagy az alább leírt helyek körül? Többi lent
Figyelt kérdés
ugyanis a családdal szeretnék menni Gödöllőre vagy Ócsára vagy pedig Nagykátára vagy Martonvásárra kirándulni de nem csak oda hanem máshova is de az lenne a jó ha megleehtne úgy tervezni a kirándulást akár ezekből is hogy elmennék egyik helyre és onnan átszállás nélkül vagy valahogyan nem úgy hogy vissza Budapestre és onnan egy másik vonattal a másik helyre hanem ha egy útvonalon lenne a két hely az jó lenne. kérlek segítsetek. illetve közben bemennék budapesten az árkádba ebédelni de valószínű hogy ez egy mási knap lesz mert ha két helyre eltudnánk menni kirándulni egy nap akkor azon a helyen ennénk. várom a válaszaitokat. illetve írhattok a zsolesz1029@freemail.hu e-mail címre is és ott akkor tudunk beszélni hogy pontosan milyen megoldás lenne erre akirándulásra. köszönöm2011. febr. 17. 14:22
1/5 anonim válasza:
Van kastély Aszódon, a Podmaniczky-k. Azt nem tudom, hogy be lehet-e menni.
Ha Sátoraljaújhelyen jártok, és szerettek kirándulni, nem riadtok vissza egy kis túrától, akkor nézzétek meg a Tengerszemet a Megyer-hegyen. Nagyon szép!
2/5 anonim válasza:
Ócsán nemcsak a templom és az ófalu szép, el kell menni a Selyemrétre is. Ez egy kis pihenőhely, padokkal, fa játszótérrel, és az oda vezető út az ócsai láperdőn megy keresztül. Ez is érdekes és szép, könnyű séta.
3/5 anonim válasza:
Aszódon a kastélyba nem lehet bemenni sajnos. Egy időben kollégiumnak használták, a díszterem kivételével elég pocsék állapotban van. Aszódon a múzeumot érdemes megnézni, ez anno Petőfi gimnáziuma volt. Illetve több épület is kötődik Petőfi nevéhez, pl, megvan a ház, ahol lakott, illetve ahol a nagyszüleinek a mészárszék volt, ott egy emlékmű van. A Szabadság téren van egy emlékmű, illetve esetleg még a zsidótemetőt lehet megnézni (bár az most elég saras szerintem).
4/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! azt mondtad hogy a kastélyba nem lehet bemenni. ez biztos? és a múzeum az hol található vagy hogyan leeht oda eljutni? kérlek segíts!illetve még ezzel kapcosltaban jó lenne ha tudnánk beszélni. Írj a zsolesz1029@freemail.hu e-mail címre és ott akkor errül még tudunk beszélni. illetve ha bármilyen ötleted van hogy Érdről hova lehet menni akkor várom az ötleteidet, minél többet mondasz annál jobban leeht választani. köszi
2011. febr. 17. 18:47
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem már pár hete írtam neked egy másik kérdéssel kapcsolatban. A kastélyba tényleg nem lehet bemenni. A múzeumhoz a Petőfi utcában lehet felmenni kocsival, gyalog a Szabadság tértől szintén a Petőfi utcában. Érdet nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!