Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hajdúszoboszlón szállok fel!...

Hajdúszoboszlón szállok fel! Kőbánya Kispesten vagy a nyugatiban szállok le! és onnan tökölre szeretnénk eljutni most mennénk? 2011. 02.12-én

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A vonattól a Vágóhídig kell eljutnod, erre sokféle lehetőség van, onnan pedig a Ráckevei HÉV-re szállj, az megy át Tökölön.

Kispesten szállj le, felesleges a Nyugatiig menni.

-Kispesttől metróval elmész a Nagyvárad térig, majd felmész a 24-es villamoshoz és a Közvágóhíd irányába mész teljesen a végállomásig. Ott picit továbbmenve találod a Hév-et.

Egy másik variáció:

-Kispesttől 1 megállót mész metróval Határ útig. Onnan 52-es villamossal a Nagykőrösi útig (2 megálló úgy emlékszem), onnan 54-es vagy 55-ös busszal a Vágóhídig, majd átmész az út túlfelére, s ott a HÉV.

Ezek a legrövidebbek, de legjobb ha a járatoknak utánanézel a www.bk.hu-n! Útvonalat is tervez neked: [link]

2011. febr. 11. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy mivel szeretnél Tökölre jutni!

Vagy távolsági busszal mész, akkor leszállsz Kőbánya-Kispesten, onnan 148-assal vagy 151-essel Csepel, Szent Imre térig és onnan jár a távolsági busz ha minden igaz.

Vagy mehetsz HÉV-el, ekkor szintén Kőbánya-Kispesten szállsz le és 66-ossal elmész Pesterzsébet-felső HÉV állomásig és onnan HÉVel.

2011. febr. 11. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

az előttem lévő válaszadó nagyon jól írta......pont így kell

de ha a HÉV is jó, akkor Kőbánya Kispesttől gyorsabb, ha elmész 3-as metróval a népligetig és onnan 1-es villamossal a Lágymányosi HÍdig

Onnan indul Tököl felé a hév

jó a 151-es busz is, csak én pl nem bírom azt a tökölést, amit a 151-es vagy a 66-os busz csinál...

2011. febr. 11. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

az első válaszadó rosszul írta az első gondolatát:

felesleges lemenni a Nagyvárad térig metróval onnan a 24-essel, ez lassabb

mert a népliget előbb van ahonann az egyes villamos öt perc alatt a LÁgymányosi Hídnál van és ott a HÉV a 24-es pedig szintén tököl és ritka és messzebbre is kell menni

tehát amiket írtatok, 66-os busz, 24-es villamos ritkák és lassúak

amit mondok...3-a metró Népliget, onnan 1-es villamos Lágymányosi híd és onnan a HÉV

Sokan Pesterzsébet felsőre akarjátok küldeni, de én azt nem javaslom, mert még én is nehezen találom meg Pesterzsébet felsőn a hév állomást é ha onnan kell indulnia, és pont elmegy előtte a hév, ott aztán megfagy mire jön a következő, tehát ne menj pesterzsébet felsőre

a HÉV a Vágóhídtól vagyis a Lágymányosi hídtól ( a kettő ugyanaz)

szombaton minden óra 05-kor és 35-kor indul a hév

tehát 11.05, 11.35, 12.05

éppen ezért, ha erzsébeten lekési pont a hévet nem lenne leányálom kivárni a következőt és a Vágóhídnál ott színvonalasabban lehet várni, ott az OBI stb

2011. febr. 11. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!