Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ijesztő helyek Magyarországon?

Ijesztő helyek Magyarországon?

Figyelt kérdés

Komolyan gondolom a témát, nem kell elpoénkodni, meg bezárni se :-}. össze szeretném gyűjteni az ország legijesztőbb helyeinek listáját, aztán mondjuk barátnéval+kamerával felkeresni őket. Szóval kérnék rövid beszámolókat környékbeli 'durva' helyekről, elhagyott BAZ-megyei szanatóriumokról, furcsa bakonyi kőrakásokról az erdő közepén, szárazföldről megközelíthetetlen félig elöntött barlangokról, baljós hangulatú fekete szobrokról, bedeszkázott ősrégi víkendházakról, meg hasonlókról...

Nem baj, ha nem tartozik a helyhez legenda vagy kisebb háttérsztori, de persze az lenne az igazi =).

Fontos: Nem cigány- és nyomortelepekre és sötét aluljárókra vagyok kíváncsi. Tehát ne az ott élő/oda járó emberek miatt legyen ijesztő, hanem maga a hely legyen az.

És olyan hely sem nagyon érdekel, ahol hemzsegnek a turisták.

2011. febr. 9. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

[link] - jó lenne, ha frissülne az oldal, mert pl. a Kőbánya hizlaló MÁV állomás (felvételi épületét), szinte háznak használják (mármint abból indultam ki, hogy be van kerítve + a rajta levő két parabolaantenna is erre engedett következtetni).

Másik:

nem tudom, hogy milyen könnyen lehet oda bejutni, de a Józsefváros pályaudvart is bezárták egy pár éve [link]

2011. febr. 17. 23:49
 12/14 anonim válasza:

Nagyon örülök ennek a kérdésnek mert mi is eléggé rámentünk az ilyen témákra a barátommal.

Van szolnoki egy elhagyatott tüdőkórház. Ha jól emlékszem 4 emeletes. De nagyon komoly... Teljesen elvan hagyatva, és pár felszerelés még ott is van. Érdemes megnézni. : )

2013. jan. 10. 08:26
 13/14 anonim válasza:
Helló. Ha érdekel Cserkeszőlő (nagyon szép hely) van egy szellemkastély egyszer bementem kereszttesómmal meg tesómmal de én rohantam kifelé. (igazából csövesek lakják ugyhogy csak kívülről ajánlom). KIskunfélegyházán móravárosban van egy sertésfeldolgozó üzem. Ha érdekel gyertek el nyár utca 2 -be megmutatom pontosan hol :)
2014. ápr. 12. 10:37
 14/14 anonim válasza:
15 ker neptun utca hatalmas üresen álló 20 éve elhagyott kórház: [link]
2014. szept. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!