Ijesztő helyek Magyarországon?
Komolyan gondolom a témát, nem kell elpoénkodni, meg bezárni se :-}. össze szeretném gyűjteni az ország legijesztőbb helyeinek listáját, aztán mondjuk barátnéval+kamerával felkeresni őket. Szóval kérnék rövid beszámolókat környékbeli 'durva' helyekről, elhagyott BAZ-megyei szanatóriumokról, furcsa bakonyi kőrakásokról az erdő közepén, szárazföldről megközelíthetetlen félig elöntött barlangokról, baljós hangulatú fekete szobrokról, bedeszkázott ősrégi víkendházakról, meg hasonlókról...
Nem baj, ha nem tartozik a helyhez legenda vagy kisebb háttérsztori, de persze az lenne az igazi =).
Fontos: Nem cigány- és nyomortelepekre és sötét aluljárókra vagyok kíváncsi. Tehát ne az ott élő/oda járó emberek miatt legyen ijesztő, hanem maga a hely legyen az.
És olyan hely sem nagyon érdekel, ahol hemzsegnek a turisták.
[link] - jó lenne, ha frissülne az oldal, mert pl. a Kőbánya hizlaló MÁV állomás (felvételi épületét), szinte háznak használják (mármint abból indultam ki, hogy be van kerítve + a rajta levő két parabolaantenna is erre engedett következtetni).
Másik:
nem tudom, hogy milyen könnyen lehet oda bejutni, de a Józsefváros pályaudvart is bezárták egy pár éve [link]
Nagyon örülök ennek a kérdésnek mert mi is eléggé rámentünk az ilyen témákra a barátommal.
Van szolnoki egy elhagyatott tüdőkórház. Ha jól emlékszem 4 emeletes. De nagyon komoly... Teljesen elvan hagyatva, és pár felszerelés még ott is van. Érdemes megnézni. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!