Eljönnél velem egy hétvégére termálfürdőzni Bács-Kiskun megyébe?
Figyelt kérdés
Egyedül nincs kedvem.2011. febr. 9. 13:52
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs az ismerőseim között olyan, aki most ráérne erre és egyedül menni nincs kedvem. Viszont lehet, hogy az eddig számomra ismeretlenek között van valaki, akinek lenne kedve pancsolni és ráér. Így érthető?
2011. febr. 9. 18:40
13/15 anonim válasza:
Én is Bács-Kiskun megyéből vagyok.(Kecskemét környéke)
(36/F)
14/15 anonim válasza:
Ezt elfelejtettem megkérdezni: mik az elvárásaid a jelentkezővel kapcsolatban? Azt nem hiszem el, hogy semmi :)
15/15 A kérdező kommentje:
Elvárások? :-)
Okos, van némi IQ-ja, azaz lehet vele beszélgetni.
És tud írni e-mailt a kérdés kiírójának.
De még nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy teljesen ismeretlen valakivel akarok menni. Mert "ebben a mai világban", ahogy e kérdés olvasójában rossz gondolatok ugranak be elsőre, úgy bennem is gyanút kelt, hogy vajon miért érdeklődik az, aki érdeklődik.
2011. febr. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!