Mi a véleményetek Gárdonyról?
2011. febr. 7. 20:51
1/5 anonim válasza:
én bírom, 6-7 szer voltunk ott nyaralni, szerintem nagyon nyugis hely, és a velencei tót nagyon bírom, és közelebb van mint egy horvát tenger part vagy bármi, pedig bejártam egész európát :D
2/5 Lézer Anton válasza:
Az általam ismert gárdonyiak mind elégedettek. :) Pestre is gyorsan fel lehet jutni onnan.
3/5 anonim válasza:
2000 és utána levő években rendszeresen jártunk oda pancsolni az évfolyamtársakkal! Kb kéthetente!
Imádom! Azok a régi szép idők, ó! :-)
Ja és hamar ott a vonat...
4/5 anonim válasza:
"Tavat". A tót az más. :D
Én is szeretem. Gárdonyi Géza szülőháza is nagyon tetszik.
De nemcsak Gárdonyt, az egész Velencei-tavat és környékét, a hegységgel együtt. Gyönyörű kirándulóhelyek vannak arrafelé. Csak sokan azt hiszik, ott csak lubickolni lehet...
5/5 anonim válasza:
na. msot zavar hogy rosszul "ragzok"? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!