Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van olyan szálloda a Balaton...

Van olyan szálloda a Balaton déli partján ahová érdemes nyáron gyerekkel menni?

Figyelt kérdés
Olyan helyre szeretnénk menni, hogy ha jó idő van, akkor strandolni tudjunk, ha meg rossz akkor a szállodában is lehessen fürödni. Ja és persze ne km-ekre legyen a parttól. Valakinek v. mi tapasztalat, javaslat?
2011. jan. 29. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem Magyarországon a szállodák nagyon nem gyerekbarátok... Én unokatesómékkal mentem volna tavaly nyáron, és végül is nem velük mentem, mert ők pici gyerekkel jöttek volna, és sokcsillagos szállodákban talán szóbaállnak veletek, de nekünk azt mondték, hogy kisgyerekkel nem mehetünk, kerek perec. Ott is úgy, hogy pl a medencébe azért ne vidd be a gyereket, mert mi van, ha bekakil..

Mondjuk attól függ mekkora a gyerek, de én gyerekekkel inkább apartmanba mennék. A parton úgyis van elég étterem, tehát nem kell ettől még főzni, meg ilyenek, és legalább nem cseszeget senki, hogy miért vagy gyerekkel.

Magyarország nagyon balkán és nem is igyekeznek ezen javítani... A medence meg olyan dolog, hogyha nincs olyan jó idő, akkor elmehettek kirándulni. Tudom, hogy nem ez a kérdés, de nagyon kevés a gyerekbarát szálloda...

2011. jan. 30. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Tényleg nem ez volt a kérdés, de azért köszi a választ. :)

2 és fél éves lesz nyáron a leányzónk így a kirándulás, még nem igazán neki való szerintem.

Imád pancsolni, ezért ez a kitűzött cél.

Amúgy mi régebben (még nem volt gyerek) elég sokszor voltunk Wellness hétvégéken és nagyon sok szálloda van ami gyerekbarát.

Csak ezek nem a Balaton környékén vannak.

2011. jan. 30. 13:49
 3/3 animagemella ***** válasza:
A legtöbb balatoni szálloda ilyen, amilyet szeretnél, sőt a 4 csillagosok kivétel nélkül wellness. Siófok Azúr, Vértes, Residence,Füred (északi p.) Flamingó, én ezeket ismerem név szerint. Persze tömöttebb pénztárcát lehet előhúzni. Sok más, alacsonyabb kategóriájúban is van medence. Siófok: Aranypart, Magisztern. Máshol is vannak, nem ismerem név szerint, Lelle, Boglár biztos.
2011. febr. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!