Jártál már Szolnokon, hogy tettszik?
Nem vagyok oda Szolnokért, ott is kezdik az élhető város jegyében lezárogani az utcákat...
U.i:
Tetszik, tetszés egy té!
Második válaszoló:
Köszi a javítást, akkor a felesleges "t" betűt neked adom a "lezárogani" szavadba:)
Ez aranyos volt... Mármint ez a T-betűs dolog. :)
Én csak párszor voltam Szolnokon, és őszintén szólva két dolog maradt meg bennem úgy igazán: a kórház, és hogy rettenetesen huzatos hely.
Egyszer anyukámmal mikor bent voltunk Szolnokon, akkora szél volt, hogy anyu szájából kivitte a cigit.. :)
bocs, én szolnoki vagyok és a lokál patriótizmus jegyében kívánom megjegyezni, hogy ez a város nagyon kellemes, élhető kisváros lett, csak sajnos sok a bunyevác, paraszt. De mind1.
Szóval sokat változott az elmúlt 10 évben, klafadafa kis város ez, én mondom! Csak sajna sok a nyugger és ezért picit alvóváros is.
A kórházat szépen felújították emlékeim szerint. Talán a kórháznál lévő (Marcipán a neve, ha jól tudom) cukrászda a legpozitívabb dolog számomra Szolnokról. Azt a régi undorító épületet a plázánál pedig igazán lebonthatnák. A ,,lezárogatások" tényleg elég érdekes dolgokat eredményeztek, de pl. az új buszpályaudvar nekem tetszik, de messze nem hozza úgy egy ,,nagyváros" színvonalát, mint mondjuk Veszprém. (Pl. kávézót a belvárosban nem is nagyon láttam, étteremről nem is beszélve. Este kihaltak az utcák, kevés a szórakozási lehetőség. (Legalábbis pestiként így látom a helyzetet.)
Vonzóbb, akkor lehetne, ha lennének szép épületek, jó strand, stb.
Remélem segített :)
Na, már csak egy maradt:) Azt hiszem meghirdetem. Remélem nem fognak belekötni a modik, ugyanis üzleti célra nem lehetne használni az oldalt:)
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat. Hogy segített-e? Relatív. Csak kíváncsi vagyok, hogy mitől felkapott egy-egy város, a másik pedig nem. Pl. Kecskemétet is szeretik nagyon, pedig ott sem tudok semmi extra dologról. Mint pl. tóparti fürdőzési lehetőség, vár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!