Keleti pályaudvar közelében van valami látnivaló, esetleg olyan hely ahova belehetne ülni?
Kicsit odébb, a Stefánia úton a Magyar Földtani Intézet szerintem izgi hely. Szép az épület, és érdekes földrajzi dolgokat lehet bent olvasni, látni...
De hát nem ismerem az érdeklődésedet, hogy tudnám miben gondolkodjak.
Nekem pl a Fiumei úti temető is érdekes látnivaló. Bár inkább nyáron jó az, ha zöldek a fák.
Beülős hely? Hát romantikus teaház most nem ugrik be, csak nekem is a meki. Passz.
köszönöm a válaszokat! ez a földtani intézmény jól hangzik :) amúgy mindenféle dolog érdekelne.
nem feltétlenül romantikusnak kell lennie :)
Akkor sorolom, ami eszembe jutott még:
-Rendőrségtörténeti múzeum! Pont a Keletinél van, a Mosonyi utcában! (Ott csináltam egyszer magamnak kéz- és ujjlenyomatot, hihi.)
-Ott a Rózsák tere. Csak egy nagy templom van ott, meg szép a tér neve. :-)
-Bélyegmúzeum a Hársfa utcában.
-Városligetben: Közlekedési Múzeum (szuperjó hely!), Vajdahunyad vára, Műcsarnok, Szépművészeti Múzeum, vagy az Állatkert.
-Piros 7-es busszal tán két megállóra ez is jó dolog szerintem: [link]
-Kicsit messzebb, a Nagyvárad tér közelében van az Orczy-kert, a Magyar Természettudományi Múzeum, vagy a Fűvészkert (ahol Nemecsek Ernő is járt).
Beülős helyet továbbra sem tudok. :-)
Aztán majd meséld el hol jártál!
húha, köszönöm!
megis nézem őket a google térképen : ))
majd szombaton megyek, majd írok. De a bélyegmúzeum jól hangzik, de a földtani intézet szerintem tuti lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!