Az örs vezér tér az hányadik kerület?
Figyelt kérdés
azért szeretném tudni mert ott van az árkád üzletház és nem csak oda hanem még máshova is szeretnénk menni a családdal, viszont az lenne jó ha közel lenne hozzá. interneten találtam kastélyokat az is ott van hogy hányadik kerület de mivel nem tudom hogy za örs vezér tér hova tartozik ezért addig nem is tudom kiválasztani a kastélyt. köszönöm2011. jan. 26. 11:10
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
BKV-ra napijegyet akartok venni? Ha igen, akkor érdemes kihasználni Budapesten belül, sok helyre eljuthattok. Honnan jöttök be? Ha gondolod, segítek, épp a hétvégén jártunk be sok szép helyet az én szüleimmel, akik már vagy 30 éve nem voltak Budapesten.
13/13 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! érdről mennénk és nagyon sok szép helyre szeretnénk menni pesten belül és mivel egy teljes napot szánnánk rá mivel úgyis ritkán tudunk menni és pesten nagyon régen voltam és akkor is csak az osztályyal igazából jó lenne ha tudnál segíteni ha van egy pár ötleted. lkégyszi írj a zsolesz1029@freemail.hu e-mail címre és ott akkor tudunk beszélni. köszi
2011. jan. 26. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!