Hol található a Barátok közt stúdió helye és hogy jutok el oda?
hol található és hogyan lheet oda eljutni a legegyszerűbben? nagyon fontos lenne. köszönöm.
úgy tudom hogy valahol a Budatétényi camponánál van de hogy pontosan hol és hogyan lehet oda eljutni azt nem tudom. remélem tudtok segíteni. köszönöm
A Campona mögött van egy sokemeletes (talán 5-6) fehér ház.
Az az RTL új székháza. Ha jól tudom, akkor a legfelső emelet teljes egészében a Barátok Közté.
A külső helyeket pedig a 19. kerületben a Kós Károly téren, és a környékén veszik fel.
na szerintem el beszélünk egymás mellett.
A nagy 5 emeletes fehér ház a Campona mellett az RTL klub székháza, ott forgatják az 5. emeleten a belső jeleneteket.
A főcímben látható ház a 19. kerületben található, a Wekerle telepen. Ez a valóságban a Kós Károly téren van, a Barátok Közt beli fiktív neve a Mátyás király tér( ilyen nevű tér ott nem létezik, ugyan úgy, ahogy 24. kerület sem)!
Ha azt a házat akarod megnézni, amit a főcímben látsz, akkor a Határ úton leszállsz a 3as metróról, és felszállsz a 194-es buszra, majd a 3. megállónál leszállsz, és ott lesz szembe. Valószínűleg nem lesz akkor forgatás, mivel elég ritkán vannak külsős jelenetek.
Én egyszer benéztem a kapun, hogy mi van bent, és semmi, egy szűk lépcsőház:)
Ha a szereplőkkel akarsz összefutni, akkor inkább a Camponához menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!