Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol található a Barátok közt...

Hol található a Barátok közt stúdió helye és hogy jutok el oda?

Figyelt kérdés

hol található és hogyan lheet oda eljutni a legegyszerűbben? nagyon fontos lenne. köszönöm.

úgy tudom hogy valahol a Budatétényi camponánál van de hogy pontosan hol és hogyan lehet oda eljutni azt nem tudom. remélem tudtok segíteni. köszönöm

2011. jan. 25. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a forgatások a Wekerle telepi Kós Károly téren vannak!
2011. jan. 25. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A stúdiót keresed, vagy a "Mátyás király teret"? Az utóbbira az első válaszolt, a stúdió pedig.. hát, lehet, hogy a Campona, ott elég sokmindent vesz fel az rtl klub, de nem tudom igazából.
2011. jan. 25. 17:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A Campona mögött van egy sokemeletes (talán 5-6) fehér ház.

Az az RTL új székháza. Ha jól tudom, akkor a legfelső emelet teljes egészében a Barátok Közté.

A külső helyeket pedig a 19. kerületben a Kós Károly téren, és a környékén veszik fel.

2011. jan. 25. 18:13
 4/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! és ott a campona mögött az a nagy ház az a Mátáys király tér? ahol forgatnak vagy az a kós károly téren van?
2011. jan. 25. 18:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ami külső helyszín, az a fehér (?) épület azzal a nagy kapuval, ami a szemed előtt van, mikor azt mondom, Mátyás király tér 1, na az a valóságban a Kós Károly tér.
2011. jan. 25. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

na szerintem el beszélünk egymás mellett.

A nagy 5 emeletes fehér ház a Campona mellett az RTL klub székháza, ott forgatják az 5. emeleten a belső jeleneteket.

A főcímben látható ház a 19. kerületben található, a Wekerle telepen. Ez a valóságban a Kós Károly téren van, a Barátok Közt beli fiktív neve a Mátyás király tér( ilyen nevű tér ott nem létezik, ugyan úgy, ahogy 24. kerület sem)!

Ha azt a házat akarod megnézni, amit a főcímben látsz, akkor a Határ úton leszállsz a 3as metróról, és felszállsz a 194-es buszra, majd a 3. megállónál leszállsz, és ott lesz szembe. Valószínűleg nem lesz akkor forgatás, mivel elég ritkán vannak külsős jelenetek.

Én egyszer benéztem a kapun, hogy mi van bent, és semmi, egy szűk lépcsőház:)

Ha a szereplőkkel akarsz összefutni, akkor inkább a Camponához menj.

2011. jan. 25. 21:55
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! én igen a házra vagyok kíváncsi amit mondtál hogy az a kós károly téren van. de végülis csak azért elmenni oda hogy a házat lássam azért nem érdemes mert inkább a szereplőkkel találkoznák és mivel a camponába úgyis mennénk ezért akkor 2 helyre is tudunk menni. köszönöm a segítséget mindenkinek!
2011. jan. 26. 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha meg már ott vagy, akkor a Campona másik oldalán van a vv4 villa:)
2011. jan. 26. 09:47
 9/14 A kérdező kommentje:
oké azt is megnézem ha megtalálom. ugye ha vonattal megyek akkor ott van egy parkoló egy jó nagy és vele szemben van a campona. és ahhoz a fehér házhoz hogyan tudok onnan elmenni? ott átlehet menni a camponától és merre fele van? illetve még tudsz ilyen helyeket mondani ahova érdemes lenne elmenni? pl budaepsten az árkádba is mennénk és ott ahhoz közeli hely van amit meglehet nézni? vagy pest megyében bárhol valami látnivalók? szentendrén már voltunk az jó volt és még hova lehetne menni? én golndoltam ráckevét is ott a kastélyba csak nem találtam googlen hogy mikor van nyitva és mennyi a belépő. légyszi írj de szerintem jobb ha a zsolesz1029@freemail.hu e-mail címemre írsz ott jobban megtudjuk beszélni. köszi
2011. jan. 26. 10:10
 10/14 anonim válasza:
két válaszoló helyesen válaszolt :) a barátok közt stúdiója a Media Center Camponában van(RTL KLub székháza) több mint 1000 négyzetméteren az a ház amire kíváncsi vagy azon belül nem forgatnak semmit
2011. nov. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!