A budai házakból rálátni Pestre?
Miért vannak ilyen kérdések?
Ezt komolyan gondolta, aki feltette? :-)
Ugyanaz, ah aszt kérdezed, lehet-e látni az ablakból a lenyugvó napot. Nyilván attól függ, hogy melyik irányba néz az ablak. Hová van építve. Valamelyikből igen, valamelyikből nem.
Egyszerűen értelmetlen a kérdés. Előbb gondolkodj, utána kérdezz. Nem kell ahhoz Pestinek, vagy Budai lakosnak lenni, hogy erre megtaláld a logikus választ...
Jav.:
Ugyanaz ah aszt = Ugyanaz, ha azt
„Nem kell ahhoz Pestinek, vagy Budai lakosnak lenni, hogy erre megtaláld a logikus választ...”
Na jó, de én bunkó paraszt vagyok.
„Ugyanaz, ah aszt kérdezed, lehet-e látni az ablakból a lenyugvó napot. Nyilván attól függ, hogy melyik irányba néz az ablak. Hová van építve. Valamelyikből igen, valamelyikből nem.”
Nyilván nem azokra a házakra gondoltam, amelyek nem is Pest irányába néznek.
Egyébként itt sík terepen viszonylag egyértelmű hogy nem látszik a lenyugvó nap, mivel a horizont takarásban van a szomszédos épületek által.
"Na jó, de én bunkó paraszt vagyok."
Én ezt nem tudtam de nem is állítottam ilyet. :-)
Azt meg pláne nem tudtam a hogy földműveléssel foglalkozol, de a kérdésed szempontjából mindegy is.
Arra utaltam, hogy egyszerű logikával kikövetkeztethető a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!