Van-e Nyíregyházának nemzetközi neve?
Most komolyan kérdezem... :D
Mert ez a Birchonehouse szó szerinti fordítás de nagyon hülyén hangzik. Akkor már inkább Birchchurch... :D
Megmagyaráznád ezt a mondatodat? mert nem igazán értem:/
"mivel a megyeszékhely kezd világhírű lenni"
Ez most egy 2011es folyamat?
Ez nekem is fura volt:-)
De szerintem ilyen nincs, hogy nemzetközi név...Ha ilyen hosszú a neve, akkor ez van, ezt kell megérteni.
Tavaly rendeztünk meg egy Európa-bajnokságot, az állatkertünk VILÁGSZERTE elismert, akárcsak az alma a környéken, a világ legjobb borai úgy 30 kilóméterre teremnek tőlünk, valószínűleg atlétikai világversenyt is fogunk rendezni... Soroljam még?
És ha már találkoztatok külföldivel, mondattátok ki vele egyszer is a Nyíregyháza nevet? Röhögni lehet a kiejtésükön...
Hmm, a világ legjobb bora 30 km-re? Nem is tudtam, hogy Paso Robles ilyen közel van Nyíregyhez...
Egyébként meg nem szoktak nemzetközi nevet kitalálni, ez olyan lenne, mint a "Verne Gyulázás" csak fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!