Oda-vissza jegy annyiba kerül, mintha csak oda váltanék jegyet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:49
1/9 anonim válasza:
Az oda-vissza jegy, 2x annyiba kerül, mintha csak oda váltanál.
2/9 anonim válasza:
Drágább a retúrjegy.
Csak sokszor van az,hogy ha csak oda veszel jegyet akkor többnek tűnik mintha retúrjegynél néznéd az oda utat..
3/9 anonim válasza:
Én most Sydneyben vagyok és az oda-vissza jegy olcsóbb mint simán csak az oda jegy :D:D
4/9 anonim válasza:
Kicsit részleteznéd ezt, kedves kérdező?
Milyen jármű?
Mi a kiindulópont, végállomás..
stb.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen bocsi, csak gyorsan írtam és elfelejtettem.
Szóval, vonattal szeretnék Egerből-Pestre menni, de nem sokáig maradnék, jönnék is vissza.
2011. jan. 10. 19:28
6/9 anonim válasza:
Bárcsak én is ilyen naiv lennék!
Nem, nem ugyanannyiba kerül, hanem kétszer annyiba!
7/9 anonim válasza:
Vasúttal tudomásom szerint az oda-vissza nem olcsóbb mint a két jegy külön. Repülésnél van az hogy bizonyos társaságok ("hagyományos" pl. a MALÉV) egyirányú jegyet listaáron adnak míg a retúrjegy erősen engedményes.
8/9 anonim válasza:
Más országokban adnak kedvezményt, ha oda-vissza jegyet veszel, de Mo még nem jutott el erre a szintre...
9/9 A kérdező kommentje:
kár...de köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 11. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!