Milyen az élet Szegeden?
csak megerősíteni tudom az előttem szólót,én is itt járok fősulira,de annyira nem nőtt a szívemhez a város..egyre jobban lepusztul(lásd buszpályaudvar,bár azt most újraépítik máshol..)
nyilván ez a városba áramló tömegek egyik mellékhatása,de sajnos ez a komfortérzetedet nem emeli...(pl.rengeteg hajléktalan..)én még nem kerestem itt munkát,de negatív tapasztalatokat hallottam.ha bulizós,társasági ember vagy,akkor megtalálod a neked való helyeket,szórakozásra,bulira van lehetőség bőven,,de ez egy kicsit kevés pozitívum...gomba mód szaporodnak a bevásáréólközpontok, áruházak,de sokan felteszik a kérdést minek??...szóval nem egy teljesen élhetetlen város,de a 15-20 évvel ezelőtti báját kezdi elveszíteni....(anyum mondta ő sokat járt itt régen-azóta már elköltözött,csak miattam jár ide néha,és csalódást okozott neki a város..)
a közlekedés elég jó,rövid idő alatt mindent el lehet érni,van villamos,troli,busz stb...
tapasztalatom szerint az itteniek pl.boltokban nem igazán kedvesek(tisztelet a kivételnek..)gondolom elegük van a sok "idegenből",nincs energiájuk/kedvük nyájasnak lenni......szóval nagy barátságosságra ne számíts..
sajnálom h.ilyen sok negatív dolgot írtam ezek szubjektív vélemények,tapasztalatok..nyilván lesz a kommentemnek ellenpontja,biztos az is igaz lesz,csak más szemszögből...
Én is csatlakozom.Munkalehetőség tényleg nincs a környékében se,ezenkívül sajnos rettentően koszos,lepusztult és tele van aggresszív kéregetőkkel.
Vannak viszont nagyon szép pontjai is,melyeknek egész Európa a csodájára jár és hát én azért még szeretem.
Itt születtem,vagy mi.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!