Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Külföldre utazásnál lehet...

Külföldre utazásnál lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
A vonatjegyemet diákkedvezménnyel megvenném a határig, majd a határtól a teljes jegyet a célpontig. Lehet ilyet csinálni? 3-4 ezer ft-ot spórolnék ezzel, ami azért már számít szerintem.
2011. jan. 2. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az adott vonat belföldi viszonylatban is igénybe vehető, akkor szerintem semmi akadálya.
2011. jan. 2. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
En ugy tudom,nem eri meg a diakkedvezmenyt igenybe venni külföldi utazasnal.Vannak külön fele kedvezmenyek,ami olcsobban jönne ki.pl ha oda-vissza veszed meg a jegyedet annyiba kerül mintha csak oda venned meg a jegyedet.En ugy jartam,hogy senki sem szolt erröl a kedvezmenyröl,es csak oda vettem meg a jegyet ,többe került,mint oda-vissza.A kislanyom amikor hozzank utazott latogatoba,ö diak,nem erte meg a diakkedvezmenyt igenybe venni.
2011. jan. 2. 20:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak Szlovákiába mennék, a határtól kb 50-60 km-re. Visszafelé eltudnak hozni így nem szeretnék oda-vissza jegyet venni! Budapesttől viszont egy teljes jegy majdnem 7 ezer ft. A diákjegy határig 2500 ft lenne, plusz valamennyi, arra a kb 60 km-re. A menetrendekben benne van ez a vonat, akkor is ha csak országon belül adok meg két útba eső pontot, így gondolom lehet ilyet akkor.
2011. jan. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!